Photobucket
-

2007-Adzix -demo (by NMA)

By hidden diaries
Οι Adzix ειναι μια one man band απο την Αυστρια και βαδιζουν καπου αναμεσα στην electronica τον χορευτικο βιομηχανικο ηχο και τον πειραματισμο. Οι λουπες τους ποτε προς το σκοτεινο drum n bass ποτε προς electro - industrial ηχο, χωρις να γινονται κουραστικοι ή μονοτονοι. Το ακουσα αρκετες φορες και μπορω να πω οτι σαν κυκλοφορια ειναι απο τις πολυ καλες που φτασανε φετος στο diaries φετος. Tα κομματια εξαιρετικα με το Sad kid να μπορουσε ανετα να ειναι hit γνωστης μπαντας. Το οτι κυκλοφορει σε DIY σε συνδιασμο με τον πολυ καλο ηχο που χει, και δωρεαν μαλλον της δινει πολλες μπονους μοναδες . Μπραβο στα παιδια και ελπιζουμε σε καλυτερες κυκλοφοριες στο μελλον. Για περισσοτερες πληροφοριες ενα mail για επικοινωνια ειναι adzixxx@gmail.com ενω η σελιδα τους στο myspace ειναι αυτη


DOWNLOAD

English:
country: Austria
Year of release: 2007
Band: Adzix
Name of release: demo
Sounds like: experimental, electronica, industrial
 

5 comments so far.

  1. WeltAmDraht June 16, 2008 at 4:26 AM
    greetings.
    a friend of mine just translated your blog for me.
    thanks for the kind words, i hope people will enjoy the music.
    there's definitely something bigger coming but it'll take at least 2 more months.
    so thanks and keep downloading this stuff. comments appreciated
  2. hidden diaries June 16, 2008 at 6:46 AM
    we loved your demo, it has 2-3 very powerful songs inside. we hope that in the near future you will also sent us your release.
    greetings from far away athens.
  3. Unknown March 30, 2012 at 7:12 AM
    Quail West Naples Florida

    lage rugpijn
    By hidden diaries
    Ναι..ντάξει..Η αθήνα δεν είναι και από τις πιο ωραίες πόλεις του κόσμου,ούτε της ευρώπης..ίσως ούτε καν της ελλάδας(ναι,χαρείτε θεσσαλονικείς)..αλλά ομολογώ ότι τη γουστάρω πολύ αυτή την πόλη..Αυτό το γαμημένο χάος κάθε πρωί..Οι τρελοί ρυθμοί της..και κυρίως η μεταμορφωσή της..Λες και μόλις πέφτει το σκοτάδι, ένας μυστήριος cool μάγος της δίνει στυλ αλλά την κάνει και πιο΄΄ σκοτεινή΄΄ και συνάμα πιο αποκαλυπτική.
  4. Unknown March 30, 2012 at 7:14 AM
    Quail West Naples Florida

    lage rugpijnΈχω πολλές φορές περπατήσει ή διασχίσει με αυτοκίνητο(..φίλων,που έχουν όρεξη για τσάρκες)τους δρόμους της κατά το βραδάκι..και πάντα συνειδητοποιώ ότι κάθε δρόμος της έχει τη δική του προσωπικότητα..Άλλοι είναι πιο..΄΄συμβιβασμένοι΄΄..άλλοι πιο ΄΄αντιδραστικοί΄΄ και άλλοι που εκπνέουν μόνο αναμνήσεις και νοσταλγία.
    Κάθε δρόμος ΄΄παίζει΄΄τη δική του μουσική και αν όλοι μαζί αποτελούσαν tracks σ’ ένα cd…(για μένα)θα πήγαινε κάπως έτσι…
  5. Unknown March 30, 2012 at 7:15 AM
    Quail West Naples Florida

    lage rugpijnΝομιζω εχει ξεκινησει πολυ καλα η φετινη χρονια για το diaries και δεν θα θα γινοταν αλλωστε χωρις να εχουμε την βοηθεια απο ατομα εκτος αυτου. Μια εκπληξη που μας περιμενε λοιπον μετα το καλοκαιρι ηταν το mail του φιλου μας Angelo απο το εξωτερικο που μας εστειλε δυο live των Vyllies απο το 1985. Τον ευχαριστουμε παρα πολυ μιας και δεν υπηρχε περιπτωση να βρουμε κατι τετοιο, οποτε εμεις απλα το κανουμε post.

Something to say?