Photobucket
-

1979-The Warriors (Walter Hill) (by K.t.)

By hidden diaries
Can you count suckas? I say the future is ours... If YOU can count!

Σερφαροντας στους παγωμενους διαδρομους του διαδικτυου, και πιο συγκεκριμενα ψαχνοντας για πληροφοριες περι των grindhouse ταινιων (μου κεντρισε το ενδιαφερον το Death proof που προσφατα ειδα) πεφτω πανω σε μια σελιδα για το κλασσικο φιλμ του 1979 "the warriors" (κλασσικο παραδειγμα grindhouse film) και το Remake που προκειτε να βγει στις αιθουσες στις αρχες του νεου χρονου.

O Syrus - αρχηγος της μεγαλυτερης συμμοριας της Νεας Υορκης Gramercy Riffs - προσπαθει να ενωσει ολες τις συμμοριες της πολης με σκοπο την καταληψη αυτης. Κατα τη διαρκεια της μεγαλυτερης συνελευσης των συμμοριων στο Van Cortlandt Park του Bronx (8 μελη απο τη καθε μια συμμορια) ο Syrus πεθαινει απο το πυροβολισμο καποιου μεσα απο το πληθος.

Μεσα στο πανικο οι κατηγοριες πεφτουν πανω στους Warriors(συμμορια απο το Coney Island) , η ανακωχη ληγει και στη πολη επικρατει χαος. Καθ'ολη τη διαρκεια του film οι warriors προσπαθουν να ξεφυγουν και να φτασουν στη βαση τους αντιμετωπιζοντας καθε φορα συμμοριες με διαφορετικα οπλα, πραγμα που σημαινει μολοτοφ, μαχαιρια, μπαστουνια του μπειζμπολ και οτι αλλο χωραει ο νους σας, και ολα αυτα συνοδευομενα με τη καταλληλη δοση κυνηγητου, ποτε με την αστυνομια της πολης και ποτε με τις αντιπαλες συμμοριες.

Το film του Walter Hill (εμπνευσμενο απο το βιβλιο του Sol Yurick του 1965). ειναι απο τις ταινιες που ανοιξε το δρομο στις μετα punk ταινιες (εχοντας επιρρεαστει βεβαια απο τα trash masterpieces των 60's και 70's οπως το pink flamingos, 2000 maniacs κ.α.).

Το 2008 προκειτε να βγει το remake του Warriors τον Tony Scott (Domino, man on fire).


Warriors....come out and play!

Δειτε αυτη τη σκηνη οπωσδηποτε και αφηστε τα torrent να αρπαξουν φωτια:




 

0 comments so far.

Something to say?