Photobucket
-

2007-Adolf plays the jazz- Melt e.p. (by K.t.)

By hidden diaries
Το 2002 δημιουργηθηκαν οι Adolf plays the jazz απο τους Adolf και Syd στην Αθηνα. H αρχη εγινε με την δημιουργια του βασικου θεματος για μια μικρου μηκους ταινια (το κομματι ειναι το prozac nation απο το muzzle the birds e.p.).
Οι πρωτες τους κυκλοφοριες δεν αργουν να ερθουν και το 2005 κυκλοφορουν με καποιους μηνες διαφορα τα “cognac or brandy” και “muzzle the birds” σε d.i.y. (χερι με χερι, δωρεαν κτλ...).
Ενα χρονο αργοτερα θα βγει μια συλλογη με κομματια απο τις δυο πρωτες κυκλοφοριες καθως και το "slow riot" κομματι που δεν ειχε μπει μεχρι τοτε καπου, οπως και ενα κομματι απο το τοτε επερχομενο πρωτο τους album. Η συλλογη αυτη μοιραστηκε αποκλειστικα στο live των red sparowes στο an club σε 80 κομματια.
Την ιδια χρονια θα βγει το “art brokolo” το οποιο ειναι και το πρωτο τους ολοκληρωμενο τους album. Το 2007 θα κυκλοφορησει το "melt" e.p. που υπαρχει και στο Diaries. Στο πολυ κοντινο μελλον θα γινει post και το album(ισως και αμεσως).
Το "melt" που θα ακουσετε εδω εχει φανερες επιρροες απο trip-hop και post rock μπαντες με μια παρα πολυ μεγαλη κινηματογραφικη διαθεση, Π.Χ. Το "weather changes" σου φερνει εικονες απο τις "μαυρες" δημιουργιες του lynch και του Gus Van Sant.
Μεσα στο φακελο υπαρχει κειμενο με περισσοτερες πληροφοριες απο την ιδια τη μπαντα και το εξωφυλλο σε καλη αναλυση. Μπραβο στα παιδια για τη δουλεια.

σελιδες : Adolf plays the Jazz (για Download) , Adolf plays the jazz.

Επικοινωνια : adolfplaysthejazz@yahoo.co.uk

DOWNLOAD

English:
country: Greece
Year of release: 2007
Band:Adolf plays the jazz
Name of release: Melt
Sounds like: experimental, trip hop, ost music
 

0 comments so far.

Something to say?