Photobucket
-

1999-Αρνακια-Αρνακια (By K.t.)

By hidden diaries

Τα αρνακια δημιουργηθηκαν το 1984 στα εξαρχεια, επειτα απο παρα πολλες αλλαγες στη συνθεση τους (πραγματικα παρα πολλες) η μπαντα ηχογραφει την πρωτη της δουλεια με το ονομα "στο στομα του λυκου" το 1993 με την συνθεση Δημητρης Παπαθεοφιλου (μπασο, φωνη,στιχοι) , Χαρης Παπασιδερης (κιθαρα,πληκτρα) , Αντωνης Πρωτονοταριος (τυμπανα,φωνητικα). Το κομματι "Να'σαι καλα" εμφανιζεται την επομενη χρονια (1984) και στη συλλογη "το μαγικο βοτανι". Στη συνεχεια μπηκαν σε τρεις συλλογες (σκουπιδοτοποι ονειρων-199?, και στις συλλογες.
underground που ουσιαστικα ηταν συνεργασια της wipe out και του ποπ&ροκ-1997 και 1998 αντιστοιχα). Το 1996 κατα την διαρκεια των ηχογραφησεων του δευτερου album τους ο Αντωνης πεθαινει(Οκτωβριος 96'). Ο Χαρης και ο Δημητρης ολοκληρωνουν το δευτερο και τελευταιο τους album το τρια χρονια αργοτερα (1999). Σιγουρα απο τα διαμαντια της προηγουμενης δεκαετιας, ιδιαιτερα αν σκεφτουμε την ιδια περιοδο τι κυκλοφοριες ειχε η ελληνικη "ανεξαρτητη" μεσα απο πραγματικα αστειους ραδιοφωνικους σταθμους... οποιος το εχει ακουσει ξερει. Μεταξυ κορυφαιων κομματιων και ενος πολυ καλου συνολου ξεχωριζω το συγκλονιστικο "το πιο δυσαρεστο νεο" .

DOWNLOAD

English:
Country:
Greece
Year of release: 1999
Band: αρνακια
Name of release: αρνακια
Sounds like: post punk, rock, new wave
 

2 comments so far.

  1. vegan A September 9, 2008 at 11:15 AM
    Αγαπητέ/ -ή φίλε/ -η, πραγματικά πολύ ωραία η κίνησή σου. Τα Αρνάκια είναι από τα πιο ξεχωριστά συγκροτήματα που έχουν ακουστεί στη χώρα. Να'σαι καλά.

    "Ροκάρετε γιατί πεθαίνουμε!"
  2. - December 1, 2009 at 1:32 PM
    Ευχαριστώ πολύ!! Είναι καταπληκτική μπάντα αλλά με λίγα, δυστυχώς, άλμπουμ στο ενεργητικό τους.

Something to say?