Photobucket
-

1996-Θαλαμος αεριων-Θαλαμος αεριων Demo tape (by K.t.)

By hidden diaries

Οι θαλαμος αεριων δημιουργηθηκαν το 1995 στο Κιατο και η συνθεση τους στην αρχη ηταν Παυλος(φωνη,κιθαρα) , Θωμας (κιθαρα) , Ακης (μπασο) , Αθηνα (τυμπανα). Ενα χρονο περιπου αργοτερα ο Παυλος αποχωρει απο το group και στη θεση του ερχεται ο Νωντας με τον οποιο παιζουν support στoυς Nightstalker στο club memphis στο Κιατο, με αυτη τη συνθεση μπαινουν και στη συλλογη "μπροστα στο χρονο, ειμαστε ολοι τοσο μονοι". Τον Ιουνιο της ιδιας χρονιας. Αποχωρει ο Νωντας απο τα φωνητικα και ερχεται ο Τακης ενω λιγο αργοτερα αποχωρει και ο Θωμας απο τη κιθαρα και τη θεση του παιρνει ο Ακης που μεχρι τοτε επαιζε μπασο και στη θεση του μπασιστα ερχεται ο Γιωργος. Με αυτη τη συνθεση παιξαν σε καποια φεστιβαλ την ιδια χρονια ενω κυκλοφορησαν το πρωτο και μοναδικο τους demo μεχρι σημερα σε κασσετα.Αργοτερα μπηκαν σε αρκετες συλλογες με τελευταια αυτη του 1999 Greek HC/PUNK vol.3.




Σε μια εποχη πλεον που πολλοι προσπαθουν να παιξουν stoner με βαρια φωνητικα και HC κιθαρες πρεπει να ξερουν οτι υπηρχαν μπαντες που το κανανε 11 χρονια πριν...



"...βγειτε ολοι και μπειτε στη γραμμη, το ταξιδι αρχιζει απο αυτη τη στιγμη"



English:
Year of release: 1996
Band:Θαλαμος αεριων
Name of release: demo tape
Sounds like: punk, hardcore, stoner
 

3 comments so far.

  1. annie's animal June 24, 2007 at 3:31 PM
    geiaaaa elpizo to link gia tis vyllies na to eides.Tha to kaneis post sto blog sou?
  2. paulothomas August 30, 2007 at 2:48 PM
    Το μόνο αυθεντικό συγκρότημα που γέννησαν οι άδειοι δρόμοι του απολιθωμένου Κιάτου. Θνησιγενές, αλλά με την κατάρα του Φοίνικα να το κατατρέχει. Πάντα αναγεννιόταν από τις στάχτες του και πάντα γυρνούσε -οικειοθελώς κατά κάποιο τρόπο- στη φωτιά. Με βραστήρες για ενισχυτές και αυγοθήκες στους τοίχους για ηχομόνωση. Από μια εποχή και ένα μέρος που το ροκ παιζόταν με δανεικές κιθάρες και αδέξια χέρια. Όπου οι γειτόνισσες σε βρίζανε επειδή έκανες πολύ φασαρία και δεν μπορούσαν να ακούσουν τη Λάμψη του Φώσκολου.Χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά, χωρίς μέλλον, χωρίς σκοτούρες. Να παίζεις μουσική και να ζεις την αιωνιότητα της κάθε νύχτας. Να μην ρωτάς: Τι θα κάνω στη ζωή μου; Να μη σε νοιάζει. Υπόγεια γεμάτα καπνούς, αναθυμιάσεις και εκκωφαντικά ντεσιμπέλ (φάλτσα ντεσιμπέλ πολύ συχνά). Με φίλους να ρωτάνε: "Αλήθεια, αισθάνεστε μίσος;" όταν σε ακούνε να τραγουδάς "Κοινωνία και σκατά, μία απ' τα ίδια, να 'ξερα τωρα τι θα γίνει και με μας". Οι φυσιολογικοί και φιλήσυχοι γονείς να ανησυχούν μην γίνουν τα παιδιά τους ναρκομανείς και τα παιδιά να ανησυχούν μην γίνουν φυσιολογικοί και φιλήσυχοι, όπως οι γονείς τους. Κάποιος να φέρνει τον πρώτο δίσκο των Pink Floyd, άλλος τον πρώτο των Rage Against the Machine, κάποιος Black Sabbath, άλλος Dead Kennedys και άλλος Αντίδραση. Και το συνονθύλευμα όλων αυτών να είναι κάτι καινούριο κι άγουρο -το οποίο δεν πρόλαβε καν να ωριμάσει. Τι σημασία έχει; Δεν είναι το αποτέλεσμα που μετράει, κι ας το υποστηρίζουν μετά μανίας οι διαφημιστές και οι παραγωγοί. Αυτό που μετράει είναι η στιγμή που ζούμε και καμία στιγμή της ζωής μας δεν επαναλαμβάνεται... Το garage της Ελλάδας θα μείνει για πάντα στα γκαράζ και στα υπόγεια. Και θα καλοπερνάει εκεί μέσα... Άντε, να 'μαστε καλά.
  3. Anonymous August 23, 2009 at 4:48 AM
    paidia de mporo na katevaso to sigkekrimeno demo..mou to dinei san eggrafo html..mpourdes dil..to koitate ligo kai m lete..?euxaristo!

Something to say?